Billig biludlejning og billeje i København – Sikkert og nemt

Skal du leje en bil i København? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Når du benytter dig af CPH Carrentals services, kan du være tryg, og du kan stole på, at du ikke løber en risiko ved at bruge os.

Vores priser er realistiske og holdes på et lavt niveau. Vi står gerne inde for, at du undgår snyd og ikke betaler for noget ekstra.

Vi har mulighed for at mødes med dig flere steder. Her ordner vi sikkert og hurtigt papirerne og du får udleveret nøgler samt bil.

Leje af biler til ethvert behov – Vi tilbyder leje af bil til faste lave priser

Når du lejer en bil, er det for det meste med et specifikt formål. For nogle er det kun nødvendigt at leje en bil for en dag. Andre har behov for at leje bil i en weekend, en uge, 14 dage eller længere tid. Uanset hvor længe du har behov for det, kan vi hjælpe med at opfylde dine ønsker.

Har du været kunde hos os før? Så kan du rent faktisk leje en bil af os på den samme dag. Er du ny kunde, skal du være opmærksom på, at vi kun udlejer biler ved booking dagen før.

Vi kan kontaktes på SMS og telefon i tidsrummet 06.00-20.00. Vores levering finder sted i tidsrummet 08.00 – 12.00 i hverdage. I weekender er det fra kl. 08.00-10.00 eller efter aftale.

Vores kunder kommer bl.a. fra Frederiksberg og Østerbro og mange andre steder i København. Vi har også kunder fra Hornbæk og Nordsjælland.

Lej en bil i København – Biludlejningsfirma med fokus på høj service

Skal du bruge en lejebil i København, kan vi aftale at mødes følgende steder:

  • Den store p plads ved Svanemøllen station. Eller ved Uno X på Jagtvej 213, krydset Østerbrogade/Strandbouldevarden og Poul Henningsen Metro.
  • Vi kan også mødes ved Forum Metro station H.C Ørstedsvej 50 p plads bagved Rema 1000

Det vil også være et af disse steder du afleverer bilen.

Vi tilbyder også billig langtidsleje af bil – Lej f.eks. en bil i en måned i København

Vores langtidsleje kan være en god løsning for nogle i perioder. Vores eneste krav for at tilbyde den lave pris for langtidsleje, er at lejeperioden er minimum 30 dage. Det kan hurtigt betale sig frem for at leje en bil i en længere periode på dagsbasis. Se priser og lignende på vores side om langtidsudlejning af biler her.

På ferie eller forretningsrejse i Danmark? Billeje og biludlejning i Kbh. lufthavn i Kastrup

Er du privat, udenlandsdansker eller på forretningsrejse, hjælper vi dig gerne med en bil, når du er landet i lufthavnen.

Når du lejer en bil i lufthavnen, gør vi det nemt for dig at hente og aflevere den. Du kan læse mere om denne proces på siden om vores biludlejning i Kastrup Lufthavn.

Billeje i KBH du kan regne med – lej personbil af god standard til fornuftige priser

Vi skiller os ud fra andre biludlejere i København. Vores vilkår er nemlig lidt mere fleksible.

Hos os er det en fast lav pris for ekstra km, når du afleverer bilen. Vi forsøger ikke at sælge dig unødvendigt mange km på forhånd.

Ligeledes betaler du ikke for en ekstra fører for bilen. Når du modtager bilen, gennemgår vi den grundigt sammen. Så risikerer du ikke at skulle betale for fejl der allerede er på bilen.

Og du kan annullere din leje uden at vi opkræver noget. Du betaler først når vi mødes med din lejebil.

Er du interesseret i flere informationer om biludlejning og billeje i København?

Ønsker du at leje en af vores gode og budgetvenlige biler? Så ring blot til os på tlf. 20 26 04 51 eller skriv til os på SMS. Vi kan også kontaktes på via vores mail info@cphcarrental.dk, WhatsApp og Messenger.

Har du spørgsmål? Eller har du specifikke ønsker, som du måske er i tvivl om, vi kan hjælpe dig med?

Så hører vi også meget gerne fra dig igennem en af ovenstående kanaler.

Anbefalinger

Jan var super god at kommunikere med og bilen var perfekt. Jeg vil klart benytte mig af en af hans biler i igen 🙂

 - Silas

Vi har været så glade for at låne Jans lille røde lyn i 5 dage. Absolut ingen problemer med bilen og Jan var en fornøjelse at møde! Vi lejer gerne igen 🙂

- Iben

Jan svarer med det samme, er fleksibel og venlig. Bilen er i god stand og er fin til en lille familie. Kommer helt klart til at bruge Jans bil igen.

- Søren

Super flink og fleksibel udlejer. Fin bil, som var ny-rengjort og pæn.

- Eva