Biludlejning i Kastrup Lufthavn – Billig billeje – Altid gode priser

Når du skal videre til din destination fra lufthavnen, har du mange muligheder for valg af transport. Vi tilbyder billig biludlejning i Kastrup Lufthavn!

At booke en lejebil i Kastrup Lufthavn kan være dyrt og besværligt. Men ikke hvis du benytter CPH Carrental.

Her på hjemmesiden får du et fuldt overblik over vores biler. Vi har gjort alt synligt for dig. Årgang, brændstof, forbrug, nummerplade og selvfølgelig fotos af bilen.

Det drejer sig blot om at finde den bil, der passer til dine behov og booke den. Så er du klar til at komme afsted.

Søger du et godt billeje tilbud i lufthavnen? Lej nemt en personbil hos os

Når du har valgt en bil, så sender vi dig lejebetingelserne til din mail, som du bedes gennemlæse. Herefter spørger vi dig om dit flynummer samt mængden af bagage; om det kun drejer sig om håndbagage eller ingen bagage.

Vi tracker dit fly, så vi ved hvor hurtigt, du er igennem lufthavnen. Er du meget forsinket, skal du gerne give os et kald eller sende en sms.

  • Når du er igennem lufthavnen, mødes vi udenfor i P8 ved siden af taxierne og hvor du går igennem karruseldøren. Her gennemgår vi bilen sammen. På denne måde bliver du ikke snydt for evt. optiske fejl bilen allerede har.

Lejebetingelserne har du allerede læst, og dem har vi selvfølgelig med til dig på papir. Herefter udfylder vi kontrakten med km og brændstofbeholdning.

Efter 5 minutter er du videre. Nemmere bliver det ikke!

Denne service yder vi hverdage 10.00 – 18.00. Hvis du har et andet behov, så taler vi om det på forhånd.

Vi tilbyder også biludlejning i København, Østerbro og Frederiksberg.

FAQ: Ofte stillet spørgsmål

Hvad koster det at leje en bil i Kastrup Lufthavn?

Hos os er prisen for at leje en bil i Kastrup lufthavn – uanset prisen for bilen på vores hjemmeside – kr. 499 for den første dag. Dette inkluderer den førnævnte service i lufthavnen. Herefter er de efterfølgende dage kr. 399 pr. dag.

Leje af biler – Problemfri biludlejning i Kastrup Lufthavn

Undgå at blive snydt, lej bil af os. Vi modtager din booking, og accepterer også hvis du aflyser. I disse tilfælde opkræver vi intet gebyr.

Du betaler først når vi mødes ved bilen. Betaling kan både ske på MobilePay eller kort på vores medbragte Dankortterminal.

Ved at bruge os får du en oplagt og budgetvenlig mulighed for leje af bil. Du kan både leje en bil for en dag, en weekend, en uge, 14 dage. Du kan også leje i længere tid i form af vores langtidsleje af bil.

Kontakt os for billig billeje og biludlejning i Kastrup Lufthavn og få hurtig hjælp

Har du fundet den bil, du ønsker at leje hos os? Så kan du let kontakte os flere steder for at booke den.

Ring eller skriv til os på tlf. 20 26 04 51. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@cphcarrental.dk. Benytter du helst Messenger eller WhatsApp, kan vi ligeledes kontaktes der.

Anbefalinger

Jan var super god at kommunikere med og bilen var perfekt. Jeg vil klart benytte mig af en af hans biler i igen 🙂

 - Silas

Vi har været så glade for at låne Jans lille røde lyn i 5 dage. Absolut ingen problemer med bilen og Jan var en fornøjelse at møde! Vi lejer gerne igen 🙂

- Iben

Jan svarer med det samme, er fleksibel og venlig. Bilen er i god stand og er fin til en lille familie. Kommer helt klart til at bruge Jans bil igen.

- Søren

Super flink og fleksibel udlejer. Fin bil, som var ny-rengjort og pæn.

- Eva