Få billig langtids­leje af bil (fra 85,- / dag)

Lej en bil i 30 dage og få den til en skarp pris! Fra kun 85 kr. per dag!

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedr. langtidsudlejning af bil.

13 + 3 =

Nogle gange har man måske kun brug for en bil i en periode på en måned eller mere. Det kan være en dyr løsning, hvis man skal leje en bil på dagsbasis i f.eks. en måned.

Derfor tilbyder vi hos CPH Carrental også muligheden for langtidsleje. Det eneste krav fra vores side er, at du lejer den i mindst 30 dage. I denne perode tilbagebetaler vi ikke ubrugte lejedage.

Vores kunder langtidslejer bl.a. ved længerevarende nedbrud på egen bil, eller imens de venter på at få leveret en bil de allerede har købt.

Vi oplever også kunder, der har fået nyt job og har behov for at se hvordan det forløber, inden de selv investerer i en bil eller bruger offentlig transport.

Nogle gange kan det også bare give rigtig god mening, hvis man f.eks. har mange planer i en periode hvor man f.eks. skal i sommerhus, besøge venner og handle stort ind i Ikea osv.

Så kan månedsleje være en rigtig god løsning.

Billig billeje tilbud – lej personbil og andre biler her

Tag gerne et kig rundt på vores hjemmeside og vælg den bil du har brug for. Alt er synligt for dig. Heri billeder af bilen, og hvor eks.nummerplade er synlig.

Er du ny kunde hos os, skal du være opmærksom på, at vi kun lejer biler ud ved booking dagen før.

Vi har åbent for udlevering og aflevering alle hverdage fra kl. 08.00 – 10.00. I weekender også fra kl. 08.00 – 10.00 eller efter aftale.

Læs mere om udleveringssteder på Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro, Kastrup Lufthavn og resten af København.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en bil i en måned?

Vores priser ved langtidsleje starter fra 85,- om dagen og skal lejes i minimum 30 dage. Det vil sige prisen for 30 dage kan være kr. 2 550.

Hvor kan man leje en bil?

Hos CPH Carrental tilbyder vi udlejning af biler på Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro og i Kastrup Lufthavn samt resten af København.

Mulighed for leje af bil i en måned, 2- og 3 måneder eller flere – vi tilpasser det til dit behov

Leder du efter billeje til en lav månedsleje, finder du det her. Lejer du bilen i mindst 30 dage, får du den til en lav pris fra kr. 85,- pr. dag med 50 km. inkluderet. Vi tilbyder ikke penge retur, hvis du afbryder lejen i påbegyndte 30 dage.

Som med vores services inden for korttidsleje og langtidsleje, gør vi vores for at være fleksible. Har du booket og bliver nødt til at aflyse, accepterer vi det – helt uden at vi opkræver et gebyr fra dig.

Du skal ikke betale noget, før vi mødes til afhentning af bilen. Betalingen foregår med kort på den medbragte terminal eller via MobilePay.

Kontakt os for flere informationer om billig langtidsleje af bil

Er du interesseret i at høre mere om vores service, langtidsleje af bil? Så er du velkommen til at kontakte os. Det kan være, du har brug for vejledning til hvilken bil, der passer til de behov som du har.

Har du allerede fundet den bil du vil leje kan du ligeledes ringe til os på tlf. 20 26 04 51. Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt på SMS, mail på info@cphcarrental.dk, igennem Messenger eller WhatsApp. Ringer du til os eller sender SMS, besvarer vi imellem kl. 06.00 – 20.00.

Vi hjælper med langtidsleje af biler, til kunder på Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro og Kastrup Lufthavn og i resten af København.

Anbefalinger

Jan var super god at kommunikere med og bilen var perfekt. Jeg vil klart benytte mig af en af hans biler i igen 🙂

 - Silas

Vi har været så glade for at låne Jans lille røde lyn i 5 dage. Absolut ingen problemer med bilen og Jan var en fornøjelse at møde! Vi lejer gerne igen 🙂

- Iben

Jan svarer med det samme, er fleksibel og venlig. Bilen er i god stand og er fin til en lille familie. Kommer helt klart til at bruge Jans bil igen.

- Søren

Super flink og fleksibel udlejer. Fin bil, som var ny-rengjort og pæn.

- Eva