Billig biludlejning i Nord­sjælland (i Hornbæk)

Undgå at blive snydt, lej en bil af os. Vi modtager din booking, og accepterer også hvis du aflyser. Vi spørger ikke om hvorfor, og vi opkræver intet gebyr. Du betaler først når vi mødes ved bilen, enten på mobilepay eller med kort på vores dankort terminal som vi har med.

Kig på vores hjemmeside og vælg den bil du har brug for. Alt er synligt for dig, årgang, brændstof , forbrug , fotos og nr. plade etc. Så kontakter du os på tlf. 20 26 04 51, eller sms, eller mail til info@cphcarrental.dk, eller messenger og whats app.

Bemærk vi lejer kun biler ud ved booking dagen før. Kender vi dig eller har vi fælles bekendte, så er udlejning på dagen ok (vi bor i Hornbæk privat).

Biludlejning i Nordsjælland med nem udlevering og aflevering

Vi har åbent for udlevering og aflevering hverdage 08.00 – 12.00. Weekend 08.00 – 10.00 eller efter aftale. Vi svarer på sms og telefon 06.00 – 20.00.

Hvordan gør vi det? Du bestiller din bil dagen før, og så tager vi den med hjem til Hornbæk, hvor vi selv bor.

Vi mødes i Saunte på Engholmvej overfor Profil Autoteknik ved postkassen. Desværre er der ikke nok udlejning, til at vi har nogle af vores 30 biler holdene permanent i Hornbæk. Bemærk mindst 2 dages lejeperiode.

Vi tilbyder også udlejning andre steder. Læs mere om:

Skal vi hjælpe med billeje? Kontakt os om biludlejning i Hornbæk og Nordsjælland

Ønsker du at vide mere, eller har du spørgsmål til vores billeje? Så er du velkommen til at skrive til os eller ringe på tlf. 20 26 04 51.

Her får du altid god service og hurtig en nem betjening. Vi står klar til at hjælpe dig godt videre.

Anbefalinger

Jan var super god at kommunikere med og bilen var perfekt. Jeg vil klart benytte mig af en af hans biler i igen 🙂

 - Silas

Vi har været så glade for at låne Jans lille røde lyn i 5 dage. Absolut ingen problemer med bilen og Jan var en fornøjelse at møde! Vi lejer gerne igen 🙂

- Iben

Jan svarer med det samme, er fleksibel og venlig. Bilen er i god stand og er fin til en lille familie. Kommer helt klart til at bruge Jans bil igen.

- Søren

Super flink og fleksibel udlejer. Fin bil, som var ny-rengjort og pæn.

- Eva