Biludlejning Østerbro – Alt du har brug for når det gælder billig lejebil og billeje på Østerbro

Skal du bruge en bil på Østerbro? Så lad CPH Carrental hjælpe dig. Vi udlejer biler, der er lette og gode at køre i, til gode priser og med fokus på at gøre det så ubesværet som muligt for dig.

Vores kunder i dette område kan let hente og aflevere bilen på følgende centrale beliggenheder:

  • Den store p plads ved Svanemøllen Station eller ved Uno-X jagtvej 213, krydset Østerbrogade/Strandboulevarden og Poul Henningsen Metro.

Vi hjælper også kunder med biludlejning og billeje på Nørrebro og i Hellerup.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en bil?

Vores mission er, at det altid skal være billigt og nemt at leje en bil. Vores priser starter helt nede fra kr. 89 om dagen ved langtidsleje. Vi hører ofte ”hvor meget koster det at leje en bil, i f.eks. bare en dag?”. Her kan priserne starte helt nede ved blot kr. 249 om dagen.

Hvor kan man leje en bil?

Hos CPH Carrental kan man leje en bil nemt. Ligeledes kan man få den udleveret og aflevere den på flere adresser. Vi tilbyder udlejning i hele København med lokationer på Østerbro, Frederiksberg samt Kastrup lufthavn.

Professionel billeje og gode tilbud – lej personbil der matcher dine behov

Tag gerne et kig på vores hjemmeside og vælg den bil du har brug for. Alt er synligt for dig; årgang, brændstof, forbrug, billeder, nummerplade osv.

Bemærk dog at vi kun udlejer biler ved booking dagen før. Medmindre du er kunde hos os allerede – Så kan du leje samme dag.

Vi har åbent for levering i hverdage fra kl. 08.00 – 12.00. I weekender fra kl. 08.00 – 10.00 eller efter aftale. Vi besvarer sms og telefon fra kl. 06.00 – 20.00.

Vi hjælper også kunder i med billeje i København, Frederiksberg og Kastrup lufthavn.

Der er mange gode grunde til at benytte os ved biludlejning på Østerbro

Vi bestræber os altid på, at vores ydelser er så gennemsigtige som muligt. Derfor stiller vi ikke spørgsmål ved eventuelle aflysninger af din booking. Ligeledes opkræver vi heller ikke noget gebyr på forhånd for eksempel hvis du ønsker at annullere. Du kan frit fortryde din lejeaftale.

Når vi mødes starter vi med at få styr på de relevante papirer. Sammen sikrer vi os også, at der ikke er fejl på bilen når den overdrages til dig. Betaling finder også først sted på dette tidspunkt. Enten med kortbetaling eller med MobilePay.

Nem leje af biler og leje af bil – Klar til at køre på 5 minutter

Vi mange kunder, der ønsker at leje en bil i en uge, 14 dage eller længere tid. Her har vi også nogle meget favorable priser og betingelser. Især hvis du lejer bilen i mindst 30 dage, det vi kalder langtidsudlejning.

Kontakt os for biludlejning Østerbro – billig lejebil og billeje, hurtigt og nemt

Har du valgt en bil, som du godt kan lide hos os, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os da gerne på tlf. 20 26 04 51 eller send os en SMS. Du er også velkommen til at række ud til os på info@cphcarrental.dk, WhatsApp og Messenger.

Vi står for biludlejning i Hellerup og på Nørrebro.

Anbefalinger

Jan var super god at kommunikere med og bilen var perfekt. Jeg vil klart benytte mig af en af hans biler i igen 🙂

 - Silas

Vi har været så glade for at låne Jans lille røde lyn i 5 dage. Absolut ingen problemer med bilen og Jan var en fornøjelse at møde! Vi lejer gerne igen 🙂

- Iben

Jan svarer med det samme, er fleksibel og venlig. Bilen er i god stand og er fin til en lille familie. Kommer helt klart til at bruge Jans bil igen.

- Søren

Super flink og fleksibel udlejer. Fin bil, som var ny-rengjort og pæn.

- Eva