Billeje og biludlejning Frederiks­berg og på Vesterbro – her får du en billig lejebil

Hos CPH Carrental har vi gjort det nemt for dig at leje en bil på Frederiksberg og Vesterbro. Klikker du rundt her på vores hjemmeside, kan du se vores udvalg af fine leje biler.

Vores fokus på udvalget af biler er, at vi kan udleje dem til lave priser, med virkelig gode vilkår for dig som vores kunde. Uden at gå på kompromis med kvaliteten af bilerne. De er sunde, og godkendt til udlejning. Vi kender hver eneste bil rigtigt godt.

Vi går op i at vores ydelser, skal være gennemsigtige for dig som kunde. Det betyder, at du let kan se bilens årgang, brændstof, forbrug, fotos af køretøjer, nummerplade m.v. Du undgår derfor snyd og tomme løfter, når du benytter os.

Alt du har brug for ved leje af biler – Vi tilbyder leje af bil til gode priser

Hos os er det nemt for dig at booke din lejebil. Dog skal du være opmærksom på, at vi kun lejer biler ud til nye kunder, hvis der bookes dagen før. Er du eksisterende kunde, kan du leje allerede samme dag.

Uanset hvor lang tid du har brug for at leje en bil, gør vi det nemt for dig, så du er ude at køre efter 5 minutter når vi mødes.

Vi tilbyder både at du kan leje en bil for en dag, en weekend, en uge, 14 dage eller endda langtidsleje bilen.

Fleksibelt biludlejningsfirma – Vi tilbyder biludlejning på Frederiksberg og Vesterbro

Vi synes det skal være nemt at leje en bil hos os. Derfor har vi nogle let tilgængelige steder, hvor du kan hente og aflevere din bil.

  • Hent og aflevér din bil nemt og centralt på H.C. Ørstedvej 50C. Det er 150 meter fra Forum Metro Station og vi mødes på P pladsen bag Rema 1000.

Udlevering samt aflevering foregår i alle hverdag fra kl. 08.00 – 12.00. I weekender sker det fra kl. 08.00 – 10.00 eller efter aftale.

Vi tilbyder også udlejning i andre dele af København. Herunder Østerbro og Kastrup Lufthavn.

Lej personbil hos os og få billig billeje uden at skulle jage tilbud

Hos os er vi stolte af vores fleksibilitet. Er du nødt til at aflyse din booking, accepterer vi det og opkræver intet gebyr. Du betaler først når vi mødes ved bilen. Det foregår enten med MobilePay eller med kort på vores medbragte Dankortterminal.

Husk, at vi også tilbyder langtidsleje med en minimumlejeperiode på 30 dage. Her får du det til en særdeles lav pris uden at skulle betale store summer for evt. ekstra km.

Ligeledes tilbyder vi en rigtig god service i ved vores biludlejning i Kastrup Lufthavn, hvor vi let kan mødes og aflevere bilen til dig. Så er du klar til at komme hurtigt videre ud i København eller et andet sted i Danmark.

Kontakt os for hjælp til en billig lejebil – Vi tilbyder biludlejning og billeje på Frederiksberg og Vesterbro

Vi står altid klar til at modtage din booking af bil på vores telefon 20 26 04 51. Du må også gerne sende os en SMS eller mail på info@cphcarrental.dk. Ydermere kan vi kontaktes igennem Messenger og WhatsApp.

Har du spørgsmål vedr. vores biler, lejebetingelser eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer på sms og telefon 06.00 – 20.00.

Anbefalinger

Jan var super god at kommunikere med og bilen var perfekt. Jeg vil klart benytte mig af en af hans biler i igen 🙂

 - Silas

Vi har været så glade for at låne Jans lille røde lyn i 5 dage. Absolut ingen problemer med bilen og Jan var en fornøjelse at møde! Vi lejer gerne igen 🙂

- Iben

Jan svarer med det samme, er fleksibel og venlig. Bilen er i god stand og er fin til en lille familie. Kommer helt klart til at bruge Jans bil igen.

- Søren

Super flink og fleksibel udlejer. Fin bil, som var ny-rengjort og pæn.

- Eva